تاثیر گاز‌های خنک کننده در نگهداری سیب

باید گفت که امروزه دغدغه بسیاری از کشاورزان این است که بعد از چیده شدن میوه سیب بتوانند آن را در مدت زمان طولانی‌تری نگهداری کنند از این رو این کار در سالیان گذشته تنها با کارهای ابتدایی می‌توانستند میوه را چند هفته نگهداری کنند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و وجود سردخانه‌ها افراد موفق شده‌اند تا از تجهیزاتی مانند گازهای خنک کننده میوه و سبزیجات استفاده داشته باشند.

این مدل از گازهای مخصوص نگهداری میوه به دلیل این که روند رشد و رسیده شدن سیب و هر میوه دیگری را کاهش می‌دهد منجر می‌شود تا میوه در مدت زمان بسیار بالایی تازگی خودش را حفظ نماید از این رو پیشنهاد ما این است برای مطلع شدن از این نمونه گازهای خنگ کننده ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید تا بتوانیم آنها را و کاربردشان را در نگهداری از سیب برای شما علاقمندا بازگو کنیم.

تاثیر گاز ازن در نگهداری طولانی سیب

بهتر است بدانید که گاز ازن تاثیرات فوق العداره را برای نگهداری از سیب داشته است که این تاثیرات عبارت هستند از:

  • بالا رفتن عمر میوه سیب در طولانی مدت
  • پایین آوردن میزان رشد باکتری در محیط نگهداری
  • حفظ طعم و مزه سیب در طولانی مدت

یکی از نکاتی بسیار جالب و قابل توجه است این است که برخی از میوه‌ها همچون:

سیب از خود گازی به نام گاز اتیلن تولید می‌کنند این موضوع به این معنی است که میوه به از چیده شدن این امکان را دارد که باز فرایند رسیده شدن و نرم شدن خود در بافتش را ادامه دهد از این رو افراد متخصص کوشیده‌اند تا با خنثی کردن گاز اتیلن موجود در سیب این رون را تا حد زیادی کاهش دهند حال برایتان این سوال ایجاد می‌شود که چگونه؟

باید گفت که گاز ازن یک خنثی کننده برای گاز اتیلن بوده است به همین خاطر سذدخانه‌های بزرگ از آن به عنواه خنک کننده استفاده می‌کنند تا این دسته‌ از میوه‌ها توانایی نگه داشته شدن در مدت زمان طولانی را داشته باشند علاوه بر این که در تازگی میوه‌ها نقش مهمی را دارد می‌تواند از رشد باکتری و قارچ‌های فاسد کننده سیب تا حد خوبی جلوگیری نماید و عدم از بین رفتن طعم و مزه سیب شود.

انواع گازهای خنک کننده در نگهداری سیب

  • گاز r22
  • گاز r12
  • گاز r11

این نمونه از گازهایی که برای شما نام برده شد هر یک به میزان مناسبی در سردخانه‌ها برای نگهداری از میوه به خصوص سیب کاربرد داشته است به طوری که گاز r22 در کولرهای گازی بزرگ و صنعتی به کار گرفته می‌شود و قرار دادن آن در کنار جعبه‌های سیب باعث می‌شود تا تهویه هوا به خوبی انجام بگیرد و رشد باکتری در آنها تا حد زیادی کاهش داشته باشد این عامل خنک کننده می‌تواند تا چندین ماه تاثیر مثبتی را در نگهداری میوه سیب در انبارها داشته باشد.

این گازهای نام برده شده به دلیل این که کاملا ایمنی هستند و تاثیر مخرب‌زایی را بر محیط زیست ندارند باعث شده است تا بسیاری از سردخانه‌ها از آن استفاده داشته باشند البته گازهای دیگری هم همچون گاز r 134a هستند که به عنوان معروف‌ترین نوع در نگهداری در میوه‌ها به شمار می‌آیند و به عنوان مطرح‌ترین برند توسط افراد در استفاده می‌باشد.

تاثیر گاز فریون و مبرد در نگهداری از سیب

این نمونه از گازی که برای شما نام برده شد درواقع به صورت گسترده‌ای در بازار موجود هستند و افراد می‌توانند آن را بسته به نیازی که دارند تهیه نمایند این نمونه گازها یکی از عامل مهم خنک کننده سردخانه‌ها هستند به طوری که می‌توانند به خوبی دمای گرم محیط را کاهش دهند و از فاسد شدن میوه سیب به خوبی جلو گیری نمایند کارایی این گاز به این شکل است که از مایع به حال گاز درآمده و تهویه هوا را به خوبی انجام می‌دهد.

این گازهای خنک کننده ابتدا در قرن ۲۰ کشف شدند که بعدها با اضافه کردن چندین ترکیب شیمیایی دیگر استفاده از آن را آسان‌تر کردند از مزایی این گاز خنک کننده این است که اشتعال پذیر نبوده و افراد می‌‌توانند با اطمینان بیشتری از آن استفاده داشته باشند همچنین از نمونه‌های غیر سمی هستند و برای محیط زیست هیچ آثار مخرب‌زایی را ندارد.

نتیجه‌گیری:

در این مقاله با توجه با موضوعات مفیدی که از گازهای خنک کننده برای شما ارائه شد دانستیم که این ارقام می‌توانند تاثیر عالی و مثبتی را بر تازه نگه داشته سیب داشته باشند همچنین دانستیم که این گازهای خنک‌کننده در انواع مختلفی هستند که هر یک کارایی جدا گانه‌ای را در محیط بزرگ و کوچک سردخانه‌ها دارند و بر کاهش رشد باکتری و فاسد شدن سیب می‌توان نقش بسیار مهمی را برای شما ایفا کند از این رو برای استفاده می‌توانید با مجموعه پالیز نهال که در این زمینه دارای تجربیات بسیار خوبی است ارتباط بگیرید تا شما را در خصوص سوالاتتان به خوبی راهنمایی نمابد.

تماس با پالیز نهال:

۰۹۱۴۴۵۰۱۰۰۷

۰۹۱۴۴۵۰۱۰۰۸