گلوکزامین چیست؟

تاریخ آخرین آپدیت j F Y
گلوکزامین یک قند طبیعی است و در مایع اطراف مفاصل یافت می شود. گلوکزامین در مغز استخوان، استخوان حیوانات، قارچ و صدف نیز وجود دارد. این ماده را به شکل مکمل از پوست صدف تهیه می کنند و به شکل مصنوعی نیز وجود دارد. این ماده در ساخت و ساز غضروف ها نقش مهمی را ایفا می کند و برای درمان بسیاری بیماری های مفصلی مانند آرتریت استفاده می شود.
شما می توانید جهت خرید آمینو اسید بدنسازی از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .
گلوکزامین در سه شکل وجود دارد: گلوکوزامین هیدروکلراید N- استیل گلوکوزامین گلوکوزامین سولفات عملکرد گلوکوزامین در بدن چگونه است؟ گلوکزامین برای بسیاری از مشکلات بدن کاربرد دارد که به مهم ترین آنها می پردازیم.
جلوگیری کننده از ساییدگی مفاصل: گلوکوزامین در ساخت و ترمیم غضروف ها نقش مهمی ایفا می کند. غضروف های بدن بافت های پیوندی محکم، لاستیکی و انعطاف پذیری هستند که از ساییده شدن استخوان ها به هم جلوگیری می کنند. با افزایش سن غضروف ها شروع به تجزیه می کنند و باعث بروز التهاب، درد و آسیب بافتی مانند آرتروز می شوند. مطالعات نشان داده اند. گلوکوزام..

تاریخ آخرین آپدیت j F Y

گلوکزامین یک قند طبیعی است و در مایع اطراف مفاصل یافت می شود. گلوکزامین در مغز استخوان، استخوان حیوانات، قارچ و صدف نیز وجود دارد. این ماده را به شکل مکمل از پوست صدف تهیه می کنند و به شکل مصنوعی نیز وجود دارد. این ماده در ساخت و ساز غضروف ها نقش مهمی را ایفا می کند و برای درمان بسیاری بیماری های مفصلی مانند آرتریت استفاده می شود.

آمینو اسید بدنسازیشما می توانید جهت خرید آمینو اسید بدنسازی از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

گلوکزامین در سه شکل وجود دارد:

  • گلوکوزامین هیدروکلراید
  • N- استیل گلوکوزامین
  • گلوکوزامین سولفات

عملکرد گلوکوزامین در بدن چگونه است؟

گلوکزامین برای بسیاری از مشکلات بدن کاربرد دارد که به مهم ترین آنها می پردازیم.

جلوگیری کننده از ساییدگی مفاصل:

گلوکوزامین در ساخت و ترمیم غضروف ها نقش مهمی ایفا می کند. غضروف های بدن بافت های پیوندی محکم، لاستیکی و انعطاف پذیری هستند که از ساییده شدن استخوان ها به هم جلوگیری می کنند. با افزایش سن غضروف ها شروع به تجزیه می کنند و باعث بروز التهاب، درد و آسیب بافتی مانند آرتروز می شوند. مطالعات نشان داده اند. گلوکوزامین می تواند روند تجزیه غضروف را کاهش دهد و به سلامت آن یاری رساند. گلوکوزامین با افزایش سن در بدن کاهش می یابد و به همین دلیل استفاده از مکمل های گلوکوزامین توصیه می شود. مکمل هایی مانند گلوکزآمین و کندروئیتین سولفات می توانند در بهبود وضعیت مفاصل و کاهش درد به فرد یاری رسانند.

گلوکزامین

افزایش دهنده مایع میان مفصلی:

گلوکوزامین می تواند سطح هیالورونیک را در مایع سینوویال افزایش دهد. سینوویال مایعی محافظ است که اطراف مفصل را پوشش داده و از اصطکاک بین مفاصل جلوگیری می کند. افزایش هیالورونیک از درد و خشکی مفصل جلوگیری می کند.

کاهش دهنده ریسک ابتلا به سرطان ریه:

تحقیقات نشان داده اند استفاده از مکمل های گلوکوزامین می تواند تا ۵۱ درصد ریسک ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهد. همچنین گلوکوزامین ضد التهاب است و به همین دلیل در کاهش ژن التهاب زا بسیار موثر است و می تواند تکثیر سلولی را با مهار عامل ایجاد کننده آن کاهش دهد.

چه کسانی نباید از گلوکوزامین استفاده نمایند؟

مصرف گلوکوزامین برای همه مناسب نیست و بهتر است افرادی که با مشکلات زیر درگیرند از مصرف آن اجتناب کنند:

دیابت

مصرف گلوکوزامین ممکن است در سطح گلوکز بدن اثر بگذارد. به همین دلیل بهتر است افراد مبتلا به دیابت یا افرادی که نمی توانند گلوکز را تحمل کنند از مصرف این ماده پرهیز نمایند.

آلرژی

ممکن است محصولات حاوی گلوکوزامین که از صدف تولید شده اند باعث تحریک واکنش های آلرژیک شوند.

سرطان

ممکن است برخی مکمل ها در اثربخشی درمان های سرطان تاثیر منفی داشته باشند. به همین دلیل بهتر است پیش از استفاده از مکمل گلوکوزامین با پزشک خود مشورت کنید.

پودر فلکس پاور الیمپشما می توانید جهت خرید پودر فلکس پاور الیمپ از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

آسم

یک مطالعه در رابطه را گلوکزامین هشدار داده است که ممکن است این ماده در ایجاد عوارضی جانبی همچون تنگی نفس در مبتلایان به آسم موثر باشد.

بارداری و شیردهی

در این زمینه تحقیقات لازم صورت نگرفته و به همین دلیل بهتر است از مصرف این ماده در این دوران خودداری شود.

فشار خون و لخته شدن خون

این ماده بر فشار و لخته شدن خون می تواند تاثیر بگذارد. در صورت استفاده از گلوکوزامین مدام فشار خود را چک نمایید. از مصرف گلوکوزامین با وارفارین و سایر رقیق کننده های خون خودداری نمایید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

  • مکمل گلوتامین چه اثراتی بر بدن دارد؟
  • با عوارض مکمل های بدنسازی آشنا شوید!
  • آشنایی با انواع مکمل بدنسازی ایرانی و نقش آنها در بدن!

لطفا امتیاز خود را به این مقاله ثبت نمایید[کل: ۰ میانگین: ۰]