گوجه سبز و خواص آن برای بدن

تاریخ آخرین آپدیت j F Y
گوجه سبز یک از میوه های بسیار محبوب در میان مردم است. این میوه ترش و آبدار است و جالب است بدانید اولین بار در فرانسه توسعه یافته است. برخی افراد به گوجه سبز، آلو سبز نیز می گویند اما باید بدانید این دو از یکدیگر متفاوت هستند. گوجه سبز کال و نارس است اما آلو سبز بصورت آلوی نارس و خام است.
گوجه سبز سرشار از پروتئین، چربی، انواع کربوهیدرات، نمک های معدنی و اسیدهای ارگانیک مانند اسید مالیک، تانیک، سیتریک، بنزوئیک، تاتاریک و … می باشد.
ارزش غذایی گوجه سبز: گوجه سبز ارزش غذایی بالایی دارد. این میوه کالری بسیاری دارد. هر ۱۰۰ گرم آن حاوی مواد زیر می باشد:
۴۶ kcal انرژی ۱۱٫۴ گرم کربوهیدرات ۹٫۹ گرم قند ۱٫۴ گرم فیبر ۰٫۷۰ گرم پروتئین ۰٫۲۸ گرم چربی ۳۴۵ IU ویتامین A 9.5 گرم ویتامین C 16 mg فسفر ۱۵۷ mg پتاسیم
فواید گوجه سبز برای بدن: گوجه سبز علاوه بر طعم ترش و خوشمزه خود دارای فواید بسیاری برای بدن می باشد.
موثر در بهبود عملکرد دستگاه گوارش گوجه سبز حاوی فیبر است و به همین دلیل برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد. خوردن گوجه سبز باعث بهبود حرکات دودی روده..

تاریخ آخرین آپدیت j F Y

گوجه سبز یک از میوه های بسیار محبوب در میان مردم است. این میوه ترش و آبدار است و جالب است بدانید اولین بار در فرانسه توسعه یافته است. برخی افراد به گوجه سبز، آلو سبز نیز می گویند اما باید بدانید این دو از یکدیگر متفاوت هستند. گوجه سبز کال و نارس است اما آلو سبز بصورت آلوی نارس و خام است.
گوجه سبز سرشار از پروتئین، چربی، انواع کربوهیدرات، نمک های معدنی و اسیدهای ارگانیک مانند اسید مالیک، تانیک، سیتریک، بنزوئیک، تاتاریک و … می باشد.

ارزش غذایی گوجه سبز:

گوجه سبز ارزش غذایی بالایی دارد. این میوه کالری بسیاری دارد. هر ۱۰۰ گرم آن حاوی مواد زیر می باشد:

  • ۴۶ kcal انرژی
  • ۱۱٫۴ گرم کربوهیدرات
  • ۹٫۹ گرم قند
  • ۱٫۴ گرم فیبر
  • ۰٫۷۰ گرم پروتئین
  • ۰٫۲۸ گرم چربی
  • ۳۴۵ IU ویتامین A
  • ۹٫۵ گرم ویتامین C
  • ۱۶ mg فسفر
  • ۱۵۷ mg پتاسیم

گوجه سبز

فواید گوجه سبز برای بدن:

گوجه سبز علاوه بر طعم ترش و خوشمزه خود دارای فواید بسیاری برای بدن می باشد.

موثر در بهبود عملکرد دستگاه گوارش

گوجه سبز حاوی فیبر است و به همین دلیل برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد. خوردن گوجه سبز باعث بهبود حرکات دودی روده می شود. این میوه به دلیل داشتن ویتامین C و فیبر از یبوست و نفخ نیز جلوگیری می کند.

موثر در سلامت دهان و دندان

حضور ویتامین C در گوجه سبز آن را مفید برای سلامت دهان و دندان می نماید. این ویتامین در سلامت لثه و دندان ها موثر است. خوردن این میوه به صورت خام درد دندان را کاهش می دهد و خونریزی لثه را برطرف می کند. از طرفی گوجه سبز موثر در رفع بوی بد دهان است.

مفید برای مثانه

گوجه سبز ادرار آور است. این میوه باعث تنظیم عملکرد کلیه ها می شود و در صورت مصرف مداوم در خرد شدن سنگ مثانه بسیار مفید است.

تقویت سیستم ایمنی بدن

این میوه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. گوجه سبز خواص آنتی اکسیدانی دارد و باعث افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت، التهاب و رادیکال های آزاد می گردد.

جلوگیری کننده از کم خونی

گوجه سبز به دلیل اینکه حاوی ویتامین C است به جذب آهن در بدن کمک می کند. از طرفی این ویتامین در ساخت گلبول های قرمز به بدن نیز یاری می رسانند.

محافظت از بدن در برابر آسیب های داخلی

گوجه سبز با خواص آنتی اکسیدانی خود می تواند از آسیب های داخلی سلول های چربی مغز و جریان خون جلوگیری نماید. همچنین خواص این میوه از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

تناسب اندام

گوجه سبز به دلیل اینکه حاوی ویتامین C می باشد می تواند به دفع چربی های اضافی بدن کمک کند و مصرف روزانه آن به شکل خام در سالاد به کاهش چربی های دور شکم و کاهش وزن یاری می رساند.

گوجه سبز

نکات مهم در ارتباط با استفاده از گوجه سبز

  • گوجه سبز به دلیل ترش و اسیدی بودن ممکن است باعث ساییده شدن مینای دندان و بروز احساس درد و حساسیت شود.
  • اسید گوجه سبز ممکن است باعث سوزش معده، معده درد و یا ریفلاکس در افراد دارای مشکلات معده گردد.
  • گوجه سبز در صورت مصرف زیاد نفاخ است.
  • اگر طبع سردی دارید حتما آن را با گلپر مصرف نمایید.
  • مصرف زیاد گوجه سبز باعث افت فشار خون و ضعف و سرگیجه می شود.

چگونه از خواص گوجه سبز در کل سال استفاده کنیم؟

گوجه سبز در فصل بهار و اوایل تابستان یافت می شود. به همین دلیل با انجام روش هایی باید آن را برای فصول دیگر سال نگهداری نمود.

  • یکی از راه های نگهداری گوجه سبز فریز کردن آن است. برای اینکار گوجه سبز را به خوبی بشویید و پس از خشک شدن آن را در کیسه ای داخل فریزر نگهداری کنید.
  • روش دیگر خواباندن گوجه سبز در آب نمک است. در این روش گوجه سبز را باید در محلول آب نمک نگهداری کنید. در نظر داشته باشید گوجه نمک آب را جذب می کند بنابراین هنگام مصرف آن، استفاده از نمک لازم نیست.
  • تهیه مربا از گوجه سبز راه دیگری برای استفاده از فواید این میوه می باشد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

  • خواص بی نظیر کدو حلوایی
  • با خواص انبه آشنا هستید؟

لطفا امتیاز خود را به این مقاله ثبت نمایید[کل: ۲ میانگین: ۵]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.