جینوفوبیا چیست؟

تاریخ آخرین آپدیت j F Y
جینوفوبیا به ترس از رابطه جنسی گفته می شود. افراد مبتلا به این بیماری از انجام رابطه جنسی وحشت دارند. فرد مبتلا به جینوفوبیا یا از تمام اعمال جنسی هراس دارد و یا تنها از دخول می ترسد.
ترس های دیگری که با ترس جینوفوبیا مرتبط هستند عبارتند از:
ژیمنوفوبیا: هراس از برهنگی خود یا دیدن تن برهنه فرد مقابل کویت فوبیا: ترس از نزدیکی و مقاربت نازوفوبیا: ترس از ابتلا به بیماری یا ویروس هتروفویبا: ترس از جنس مخالف توکوفوبیا: ترس از بارداری یا زایمان هیفوبیا: ترس از لمس شدن و لمس کردن ترس از صمیمیت جنسی شما می توانید جهت خرید مکمل تقویت قوای جنسی از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .
علت جینوفوبیا چیست؟ جینوفوبیا همانند بسیاری از فوبیاهای دیگر می تواند پس از ترومای شدید و یا ضربه به وجود آید یا ناشی از فرهنگ، روش های تربیتی، تجاوز و آزار جنسی و بسیاری موارد دیگر باشد. عدم اعتماد به نفس نسبت به ظاهر و موارد دیگر نیز در این ترس نقش دارند که در ادامه به چند مورد مهم آن اشاره خواهیم کرد.
ترس از ابتلا به بیماری های جنسی برخی بیماری ها همچون ایدز و هپاتیت از راه جنس..

تاریخ آخرین آپدیت j F Y

جینوفوبیا به ترس از رابطه جنسی گفته می شود. افراد مبتلا به این بیماری از انجام رابطه جنسی وحشت دارند. فرد مبتلا به جینوفوبیا یا از تمام اعمال جنسی هراس دارد و یا تنها از دخول می ترسد.

ترس های دیگری که با ترس جینوفوبیا مرتبط هستند عبارتند از:

  • ژیمنوفوبیا: هراس از برهنگی خود یا دیدن تن برهنه فرد مقابل
  • کویت فوبیا: ترس از نزدیکی و مقاربت
  • نازوفوبیا: ترس از ابتلا به بیماری یا ویروس
  • هتروفویبا: ترس از جنس مخالف
  • توکوفوبیا: ترس از بارداری یا زایمان
  • هیفوبیا: ترس از لمس شدن و لمس کردن
  • ترس از صمیمیت جنسی

تقویت قوای جنسی آقایانشما می توانید جهت خرید مکمل تقویت قوای جنسی از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

علت جینوفوبیا چیست؟

جینوفوبیا همانند بسیاری از فوبیاهای دیگر می تواند پس از ترومای شدید و یا ضربه به وجود آید یا ناشی از فرهنگ، روش های تربیتی، تجاوز و آزار جنسی و بسیاری موارد دیگر باشد. عدم اعتماد به نفس نسبت به ظاهر و موارد دیگر نیز در این ترس نقش دارند که در ادامه به چند مورد مهم آن اشاره خواهیم کرد.

ترس از ابتلا به بیماری های جنسی

برخی بیماری ها همچون ایدز و هپاتیت از راه جنسی قابل انتقال می باشند. بسیاری از افراد حتی با وجود کاندوم و انجام آزمایشات تشخیص بیماری های مقاربتی، حاضر به پذیرش سلامت طرف مقابل خود نیستند و نگران مبتلا شدن به بیماری ها می باشند. این مسئله باعث می شود به نظرشان این رابطه پر خطر بیاید و ارزش امتحان کردن نداشته باشد و رابطه جنسی را ترک کنند.

سندروم ترومای تجاوز

افرادی که قربانی تجاوز جنسی می شوند مشکلات روحی و ناراحتی های بسیاری را پس از این اتفاق تجربه می کنند. به این مشکلات و ناراحتی های روحی، سندرم ترومای تجاوز جنسی می گویند. این سندرم می تواند ماه ها و سال ها فرد را درگیر خود سازد و واکنش های شدید روحی و روانی را برای فرد به همراه داشته باشد. این مسئله می تواند باعث ترس فرد از داشتن رابطه جنسی در بزرگسالی گردد.

جینوفوبیا

داشتن اضطراب

برخی افراد که تجربه رابطه جنسی نداشته اند از این نگران هستند که نتوانند در این رابطه خوب ظاهر شوند و فرد مقابل را راضی کنند. در بیشتر موارد این ترس بسیار خفیف است اما در برخی موارد که بسیار نادر می باشد این اضطراب بر روی عملکرد فرد تاثیر می گذارد و باعث می شود فرد از رابطه جنسی ترس داشته باشد و از آن اجتناب کند.

مشکل واژینیسموس

واژینیسموس یا واژینیسم به انقباض غیرارادی عضلات اطراف واژن گفته می شود. این واکنش به صورت غیر ارادی است و از ورود هر جسم خارجی به واژن جلوگیری می کند. این حالت باعث می شود دخول برای فرد بسیار دردناک باشد و فرد تن به رابطه جنسی ندهد.

ترس های مذهبی و فرهنگی

در برخی فرهنگ ها و یا مذاهب فعالیت جنسی امری مذموم و قبیح است. فردی که تحت تاثیر این افکار قرار می گیرد به رابطه جنسی به شکل گناه می نگرد و جرات سنت شکنی را در خود احساس نمی کند و این مسئله به ترس او از رابطه جنسی می انجامد.

چگونه می توان از جینوفوبیا پیشگیری کرد؟

  • رابطه جنسی سالم را بشناسیم: رابطه جنسی تنها یک عمل فیزیکی نیست و در ادامه با رابطه عاطفی میان دو فرد ادامه می یابد. با آموزش صحیح یک رابطه جنسی سالم می توان فرد را از ترس ها و افکار مخرب و واهی در مورد این رابطه دور نمود.
  • آشنایی با بدن: بسیاری از دختران با آناتومی بدن مردان آشنایی ندارند و به همین دلیل در هنگام رابطه جنسی دچار ترس می شوند. به همین دلیل بهتر است فرد در سن مناسب نسبت به این مسائل آگاه شود.
  • آشنایی با سلایق جنسی طرف مقابل: بهتر است پیش از ازدواج، زوجین در مورد سلایق و بایدها و نبایدهای جنسی با یکدیگر صحبت نمایند تا در هنگام رابطه به دلیل عدم آشنایی دچار مشکلاتی نظیر جینوفوبیا نشوند.

چگونه جینوفوبیا درمان می شود؟

برای درمان جینوفوبیا باید از درمانگرهای جنسی یا سکس تراپیست ها کمک گرفته شود. درمان این بیماری کار ساده ای نیست اما انجام شدنی است. مطرح کردن مشکلات فرد با پزشک یا مشاور و راهکارهای درمانگر نقش موثری در بهبودی این بیماری دارند.
بنابراین اگر احساس می کنید نسبت به رابطه جنسی ترس دارید حتما این مشکل را با مشاور و درمانگر خود مطرح کنید تا به مرور جینوفوبیا در شما درمان گردد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

  • راه هایی برای افزایش قدرت باروری مردان و افزایش اسپرم
  • راهکارهای موثر برای افزایش مدت زمان انزال در مردان!
  • کارهای اشتباه قبل از رابطه جنسی کدامند؟

لطفا امتیاز خود را به این مقاله ثبت نمایید[کل: ۰ میانگین: ۰]