هر آنچه که باید در مورد رژیم رنگین کمانی بدانید
تاریخ آخرین آپدیت j F Y
بسیاری از افراد برای کاهش وزن به دنبال رژیم هستند. بدن ما برای تقویت و مقاوم بودن در برابر بیماری ها نیازمند یک رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی می باشد. برخی از رژیم ها با دستورالعمل خود مانع از رسیدن مواد مغذی به بدن می شوند و فرد را دچار مشکلات بسیاری می کنند. بنابراین برای انتخاب یک رژیم باید به نکات بسیاری خصوصا مواد غذایی استفاده شده در آن رژیم توجه داشت. در مقاله امروز به بررسی رژیم رنگین کمانی می پردازیم که برای لاغری و کاهش وزن و همچنینی سلامت بدن مفید می باشد.
رژیم رنگین کمانی رژیم رنگین کمانی به رنگ مواد غذایی و ارزش غذایی مواد غذایی توجه دارد. استفاده از رژیم رنگین کمانی به این معنی است که شما با خوردن مواد غذایی با رنگ های مختلف می توانید انواع مواد معدنی و ویتامین ها را دریافت کنید. قوانین این رژیم بسیار ساده هستند. شما می توانید هر روز ۵ عدد میوه و سبزیجات را در رنگ های متفاوت مصرف کنید و آنها را جایگزین مواد غذایی ناسالم نمایید.
جالب است بدانید رنگ ها نشان دهنده وجود نوع خاصی از مواد مغذی و ویتامین در مواد غذایی و میوه جات هست..
تاریخ آخرین آپدیت j F Y
بسیاری از افراد برای کاهش وزن به دنبال رژیم هستند. بدن ما برای تقویت و مقاوم بودن در برابر بیماری ها نیازمند یک رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی می باشد. برخی از رژیم ها با دستورالعمل خود مانع از رسیدن مواد مغذی به بدن می شوند و فرد را دچار مشکلات بسیاری می کنند. بنابراین برای انتخاب یک رژیم باید به نکات بسیاری خصوصا مواد غذایی استفاده شده در آن رژیم توجه داشت. در مقاله امروز به بررسی رژیم رنگین کمانی می پردازیم که برای لاغری و کاهش وزن و همچنینی سلامت بدن مفید می باشد.
رژیم رنگین کمانی
رژیم رنگین کمانی به رنگ مواد غذایی و ارزش غذایی مواد غذایی توجه دارد. استفاده از رژیم رنگین کمانی به این معنی است که شما با خوردن مواد غذایی با رنگ های مختلف می توانید انواع مواد معدنی و ویتامین ها را دریافت کنید. قوانین این رژیم بسیار ساده هستند. شما می توانید هر روز ۵ عدد میوه و سبزیجات را در رنگ های متفاوت مصرف کنید و آنها را جایگزین مواد غذایی ناسالم نمایید.
جالب است بدانید رنگ ها نشان دهنده وجود نوع خاصی از مواد مغذی و ویتامین در مواد غذایی و میوه جات هستند. مثلا میوه های خانواده مرکبات که به رنگ نارنجی و سبز هستند منبع غنی ویتامین A و C می باشند.
رنگ قرمز
میوه جات و سبزیجاتی که به رنگ قرمز هستند حاوی مقادیر بالای ویتامین C، آنتی اکسیدان و لیکوپن هستند. این مواد خواص ضد التهابی بالایی دارند و گردش خون را در بدن بهبود می بخشند. لازم است بدانید پخت مواد غذایی حاوی ویتامین C باعث از بین رفتن این ویتامین می شود بنابراین بهتر است این مواد را به صورت خام مصرف نمایید.
فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی، ، توت فرنگی، تمشک، پیاز قرمز، تربچه، گریپ فروت و هندوانه از بهترین میوه ها و سزیجات قرمز رنگ می باشند.
رنگ نارنجی و زرد
میوه ها و سبزیجات زرد یا نارنجی دارای مقادیر بالایی ویتامین C و بتاکاروتن و لوتئین هستند. این مواد در سلامت پوست و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشند. بتاکاروتن در جلوگیری از ابتلا به بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید، بیماری های قلبی و عروقی، سرطان، آب مروارید و بیماری های خونی موثر است. ویتامین C نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن دارد و لوتئین در تقویت بینایی مفید است و باعث بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از آلزایمر می شود.
زردآلو، خربزه، آناناس، فلفل دلمه ای زرد و نارنجی، لیموترش، لیموشیرین، سیب زرد، هلو، هویج و کدو تنبل حاوی این مواد می باشند.
رنگ سبز
در میوه ها و سبزیجات سبز مقادیر بالایی کلروفیل وجود دارد که از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند و در سم زدایی و پاک سازی کبد نقش موثری دارد. این ماده در کاهش وزن و سلامت پوست و مو نیز بسیار موثر است.
کلم بروکلی، نخود، کاهو، آوکادو، اسفناج، خیار، جعفری، لیموترش، کیوی، سیب سبز، کدو سبز و مارچوبه از بهترین میوه ها و سبزیجات سبز محسوب می شوند.
رنگ سفید
زانتون در میوه ها و سبزیجات سفید وجود دارد. این ماده ضد التهاب و ترومبوز است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. از طرفی این ماده ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. میوه جات و سبزیجات سفید رنگ، کاهش دهنده کلسترول بالای خون هستند و عملکرد روده و معده را کاهش می دهند. آلیسین نیز در برخی از سبزیجات و میوه جات مانند سیر وجود دارد که قند خون را در افراد دیابتی کاهش می دهد و از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
گل کلم، پیاز سفید، توت سفید، ترب سفید و سیر در این گروه جای می گیرند.
رنگ آبی و بنفش
در سبزیجات و میوه جات بنفش و آبی رنگ آنتوسیانین وجود دارد. این ماده در جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی موثر است، می تواند کلسترول بالای خون را کنترل کند و باعث لاغری و کاهش وزن شود. همچنین این ماده با بهبود عملکرد شناختی از ابتلا به زوال عقل جلوگیری می کند.
میوه ها و سبزیجات آبی یا بنفش رنگ در کاهش ریسک ابتلا به سرطان نیز مفید هستند و به پاک سازی و سم زدایی مثانه و دستگاه ادراری یاری می رسانند.
آلو سیاه و انگور بنفش، کلم پیچ بنفش، انگور فرنگی سیاه، بادمجان و زغال اخته در این گروه جا می گیرند.
مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :
- رژیم غذایی در دوران کرونا به تقویت بدن کمک می کند!
- آیا رژیم غذایی برای ترک سیگار مهم است؟
- تغذیه سالم با پیروی از رژیم غذایی سالم حاصل می شود!
لطفا امتیاز خود را به این مقاله ثبت نمایید[کل: ۰ میانگین: ۰]