۱۰ خاصیت زردآلو که باید بدانید

تاریخ آخرین آپدیت j F Y
زردآلو یکی از میوه های تابستانی است که به دلیل طعم شیرین و دلپذیرش دوستداران بسیاری دارد. زردآلو به شکل خام، خشک و مربا قابل استفاده می باشد. این میوه کوهستانی است و در ییلاق رشد می کند. طبع زردآلو سرد و تر می باشد اما انواع شیرین آن طبع گرم تری دارند. زردآلو خواص بسیاری برای بدن دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
ارزش غذایی زردآلو زردآلو حاوی ویتامین های A، C، K ، E، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3) می باشد. در این میوه منگنز، فسفر، منیزیم، کلسیم، سدیم، پتاسیم و مس نیز یافت می شود و مقدار مناسبی آهن، روی و مس دارد. این میوه سرشار از فیبر است و به دلیل ارزش غذایی خود می تواند نیازمندی های بدن را به خوبی تامین نماید.
خواص زردآلو برای بدن زردآلو خواص بی نظیری همچون درمان سوء هاضمه، تب، بیماری های پوستی، یبوست و … دارد. در ادامه به مهم ترین خواص زرآلو برای بدن می پردازیم.
کمک به درمان یبوست زردآلو حاوی مقادیر بالایی فیبر می باشد. فیبر موجود در این میوه می تواند باعث رفع یبوست و بهبود اجابت مزاج شود. فیبر باعث بهبود تولید شیره معده می گردد و جذب مواد غذایی را..

تاریخ آخرین آپدیت j F Y

زردآلو یکی از میوه های تابستانی است که به دلیل طعم شیرین و دلپذیرش دوستداران بسیاری دارد. زردآلو به شکل خام، خشک و مربا قابل استفاده می باشد. این میوه کوهستانی است و در ییلاق رشد می کند. طبع زردآلو سرد و تر می باشد اما انواع شیرین آن طبع گرم تری دارند. زردآلو خواص بسیاری برای بدن دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

ارزش غذایی زردآلو

زردآلو حاوی ویتامین های A، C، K ، E، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3) می باشد. در این میوه منگنز، فسفر، منیزیم، کلسیم، سدیم، پتاسیم و مس نیز یافت می شود و مقدار مناسبی آهن، روی و مس دارد. این میوه سرشار از فیبر است و به دلیل ارزش غذایی خود می تواند نیازمندی های بدن را به خوبی تامین نماید.

خواص زردآلو برای بدن

زردآلو خواص بی نظیری همچون درمان سوء هاضمه، تب، بیماری های پوستی، یبوست و … دارد. در ادامه به مهم ترین خواص زرآلو برای بدن می پردازیم.

کمک به درمان یبوست

زردآلو حاوی مقادیر بالایی فیبر می باشد. فیبر موجود در این میوه می تواند باعث رفع یبوست و بهبود اجابت مزاج شود. فیبر باعث بهبود تولید شیره معده می گردد و جذب مواد غذایی را بهبود می بخشد. همچنین فیبر با تحریک و بهبود حرکات روده اجابت مزاج را تسهیل می کند. زردآلو خاصیت ملین نیز دارد و باعث می شود مواد قابل دفع راحت تر به سمت روده ها حرکت کنند و از بدن خارج شوند.

زرد آلو

کمک به بهبود سلامت قلب

زردآلو حاوی پتاسیم می باشد که در کاهش سطح فشار خون موثر است. این مسئله می تواند ریسک ابتلا به حملات قلبی و بیماری های قلبی را کاهش دهد. فیبر زردآلو نیز می تواند به کاهش کلسترول بدن یاری رساند. ویتامین سی موجود در این میوه نیز می تواند از قلب در برابر رادیکال های آزاد محافظت نماید.

کمک به درمان تب

زردآلو ضدالتهاب است و به همین دلیل می تواند بر روی کاهش تب موثر باشد. زردآلوی بخار دیده را برای کاهش تب به کار می برند. زردآلوی بخار دیده می تواند همانند یک تسکین دهنده و ضدالتهاب عمل کند و دمای بدن را کاهش دهد.

کمک به کنترل دیابت

زردآلو حاوی کالری و کربوهیدرات بسیار کمی است و این مسئله آن را محبوب افراد دیابتی می سازد. فیبر زردآلو می تواند باعث تنظیم سطح قند خون شود. این میوه شاخص گلیسمیک پایینی دارد و این مسئله باعث اثر پایدار آن بر روی سطح قند خون می گردد. همچنین ویتامین E موجود در این میوه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود باعث بهبود سطح قند خون می گردد.

کمک به درمان کم خونی

زردآلو حاوی آهن و مس است. آهن می تواند به تولید هموگلوبین در خون یاری رساند و مس به جذب بهتر آهن در خون کمک می کند.

کمک به درمان اختلالات پوستی

زردآلو را می توان به شکل ماسک برای پوست استفاده کرد. زردآلو سرشار از مواد آنتی اکسیدان است که می تواند برای پوست بسیار مفید باشد. ویتامین A موجود در این میوه نیز می تواند ۵۰ درصد نیاز بدن به این ویتامین را تامین کند و از آنجا که این ویتامین نقش آنتی اکسیدانی دارد می تواند از پوست در برابر رادیکال های آزاد که مسبب بروز چین و چروک های پوست هستند به خوبی محافظت نماید.

زردآلو

کمک به سلامت استخوان ها

زردآلو حاوی کلسیم است و این ماده برای سلامت استخوان ها مورد نیاز می باشد. پتاسیم موجود در زردآلو نیز باعث می شود جذب کلسیم در بدن بهتر صورت بگیرد. مطالعات نشان داده اند مصرف زردآلو می تواند روند تجزیه استخوان ها را معکوس کند و باعث تغییر متابولیسم استخوان ها در زنان یائسه شود.

بهبود دهنده سطح مایعات و متابولیسم بدن

پتاسیم و سدیم موجود در زردآلو می توانند به تعادل سطح مایعات در بدن یاری رسانند. این مسئله باعث تقسیم مساوی انرژی در بدن می گردد و باعث می شود از گرفتگی عضلات کاسته شود، جریان خون با مصرف زردآلو در تمام قسمت های بدن متعادل می شود و شخص انرژی بیشتری برای فعالیت های خود دارد.

کمک به درمان سرطان

کاروتنوئیدها و ترکیبات آنتی اکسیدانی زردآلو می تواند به بدن در مبارزه و مقابله با سرطان یاری رساند. آنتی اکسیدان های این میوه به بدن در جلوگیری از تاثیرات رادیکال های آزاد یاری می رسانند و از بروز بیماری هایی نظیر سرطان جلوگیری می کند.

کمک به کاهش التهاب

بتا- کریپتوزانتین موجود در زردآلو در پیشگیری از ابتلا به بیماری های التهابی نظیر آرتروز و سایر بیماری های التهاب مفاصل بسیار اثرگذار است. منیزیم زردآلو نیز می تواند باعث کاهش دردهای التهابی شود. زردآلو حاوی اسید سالسیلیک نیز می باشد که برای تسکین درد مفاصل و رماتیسم مفید می باشد.

زردآلو

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

  • خواص هندوانه برای بدن ما
  • ۸ خاصیت مهم کیوی برای سلامتی
  • میوه خوردن و باورهای اشتباه در مورد آن

لطفا امتیاز خود را به این مقاله ثبت نمایید[کل: ۰ میانگین: ۰]