۷ توصیه برای پیشگیری از آرتروز

تاریخ آخرین آپدیت j F Y
آرتروز یکی از جمله شایع ترین بیماری های مفصلی می باشد. بیش از ۱۰۰ نوع بیماری آرتروز وجود دارد و بسیاری از آنها رنج می برند. آرتروز باعث می شود غضروف مفصلی که بین استخوان ها قرار گرفته و از اصطکاک آنها جلوگیری می کند از بین برود. این مسئله باعث سایش استخوان ها به یکدیگر و ایجاد درد شدید می گردد و به اصطلاح شخص دچار آرتروز می گردد. پیشگیری از آرتروز بسیار مهم است تا از بروز مشکلات حرکتی در کهن سالی جلوگیری کند.
شما می توانید جهت خرید قرص مفاصل و استخوان از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .
روش های پیشگیری از آرتروز پیشگیری از آرتروز بسیار مهم است زیرا این مسئله در سنین بالا ممکن است برای شخص مشکلات بسیاری را فراهم آورد و درد، تورم و محدودیت حرکتی برای او ایجاد کند. در مطلب پیش رو به روش های پیشگیری از آرتروز می پردازیم.
ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهید: ورزش نقش مهمی در کنترل و حفظ وزن متعادل دارد. علاوه بر اینها ورزش باعث می شود مایع سینوویال که باعث تغذیه غضروف ها و کاهش اصطکاک بین مفاصل است در مفاصل آزاد شود. ورزش خصوصا ورزش هوازی که باعث ا..

تاریخ آخرین آپدیت j F Y

آرتروز یکی از جمله شایع ترین بیماری های مفصلی می باشد. بیش از ۱۰۰ نوع بیماری آرتروز وجود دارد و بسیاری از آنها رنج می برند. آرتروز باعث می شود غضروف مفصلی که بین استخوان ها قرار گرفته و از اصطکاک آنها جلوگیری می کند از بین برود. این مسئله باعث سایش استخوان ها به یکدیگر و ایجاد درد شدید می گردد و به اصطلاح شخص دچار آرتروز می گردد. پیشگیری از آرتروز بسیار مهم است تا از بروز مشکلات حرکتی در کهن سالی جلوگیری کند.

قرص مفاصل و استخوانشما می توانید جهت خرید قرص مفاصل و استخوان از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

روش های پیشگیری از آرتروز

پیشگیری از آرتروز بسیار مهم است زیرا این مسئله در سنین بالا ممکن است برای شخص مشکلات بسیاری را فراهم آورد و درد، تورم و محدودیت حرکتی برای او ایجاد کند. در مطلب پیش رو به روش های پیشگیری از آرتروز می پردازیم.

ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهید:

ورزش نقش مهمی در کنترل و حفظ وزن متعادل دارد. علاوه بر اینها ورزش باعث می شود مایع سینوویال که باعث تغذیه غضروف ها و کاهش اصطکاک بین مفاصل است در مفاصل آزاد شود. ورزش خصوصا ورزش هوازی که باعث افزایش ضربان قلب شود برای سلامت مفاصل توصیه می شود. بهتر است هفته ای ۵ روز و هر روز ۳۰ دقیقه فعالیت ورزشی داشته باشید. به افرادی که دچار آرتروز هستند توصیه می شود ورزش هایی نظیر شنا، پیاده روی و دوچرخه سواری را به جای ورزش های پرشی و ضربه ای انجام دهند. برای ورزش حتما از اصول صحیح استفاده کنید. حتما پیش از ورزش بدن خود را گرم کنید و انجام حرکات را به تدریج شدیدتر نمایید. همچنین توصیه می شود با تنوع دادن به ورزش ها و عدم انجام حرکات تکراری از آسیب دیدگی هنگاک ورزش جلوگیری کنید.

وزن خود را متعادل نگه دارید:

یکی از دلایلی که افزایش وزن را در ابتلا به آرتروز دخیل می کند فشار وزن به مفاصل می باشد که باعث می شود غضروف انتهای استخوان ها از بین برود. هنگام راه رفتن نیرویی معادل ۳ تا ۶ برابر وزن بدن به زانوها وارد می شود. حال می توانید در نظر بگیرید اضافه وزن تا چه اندازه می تواند این فشار را افزایش دهد. بنابراین کاهش وزن می تواند در جلوگیری از آرتروز و بهبود آن نقش مهمی داشته باشد.

پیشگیری از آرتروز

به وضعیت بدنی خود دقت داشته باشید:

یکی از مهم ترین مسائل این است که به حالت بدنی خود در هنگام فعالیت های روزمره دقت داشته باشید. این فعالیت ها می تواند شامل فعالیت های کاری، ورزشی و تفریحی باشد. منظور این است که به حالت صحیح بدن خود دقت کنید. به عنوان مثال برای بلند کردن اجسام از کمر خم نشوید و از زانو خم شوید. وزن اجسام را روی عضله های بزرگ بدن خود بیندازید. پشت کامپیوتر طوری بنشینید که مانیتور روبروی چشمانتان باشد و زانوها، لگن و آرنج ها در زاویه ۹۰ درجه قرار بگیرند. بسیاری موارد دیگر وجود دارد که باید به همه آنها توجه داشت. رعایت این موارد می تواند در پیشگیری از آرتروز موثر باشد.

مراقب قند خون خود باشید:

افزایش قند خون باعث می شود مولکول هایی تشکیل شوند که باعث ضعیف و سفت تر شدن غضروف گردند؛ این تغییرات باعث تجزیه غضروف ها می شود. همچنین دیابت باعث افزایش التهاب در بدن و آسیب بیشتر به غضروف ها می گردد. به همین دلیل باید به مسئله افزایش قند خون بسیار توجه داشته باشید و آن را در محدوده مناسب حفظ نمایید.

عضلات بدن خود را قوی کنید:

عضلات قوی می توانند از مفاصل حمایت بیشتری ایجاد کنند و باعث کاهش روند تجزیه غضروف یا توقف آن شوند. زمانی که عضله بدن قوی باشد باعث می شود آسیب های ناگهانی تاثیر مخربی روی مفاصل بدن ایجاد نکنند و به پیشگیری از آرتروز کمک کند. ورزش های قدرتی مانند وزنه زدن، بارفیکس و شنا می توانند به عضله سازی یاری رسانند.

تغذیه درست داشته باشید:

داشتن یک رژیم درست می تواند بسیار موثر در پیشگیری از آرتروز باشد. کلسیم یکی از مواد مورد نیاز استخوان ها و مفاصل است و باید در رژیم شما حتما وجود داشته باشد.
استفاده از مواد غذایی که خاصیت اسیدی کمتری دارند نیز باعث کمتر شدن التهاب مفاصل می شود. موادی مانند آووکادو، خرما، اسفناج، سیب، آناناس، زنجبیل و توت این ویژگی را دارند.
پروتئین و ویتامین دی نیز برای افزایش قدرت عضلانی و محافظت از مفاصل لازم هستند و به همین دلیل باید به میزان کافی از آنها دریافت کنید.

پیشگیری از آرتروز

استرس را کنترل کنید:

استرس داشتن تولید هورمون کورتیزول را در بدن افزایش می دهد. این هورمون باعث اختلال در تولید کلاژن می شود و به دلیل اینکه کلاژن برای سلامت مفاصل ضروری است، کمبود آن باعث مشکلات مفاصل می گردد. به همین دلیل توصیه می شود استرس با روش هایی مانند تنفس صحیح و مدیتیشن کنترل گردد تا سطح این هورمون افزایش نیابد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

  • آرتروز چیست ؟
  • چگونه جلوی بروز بیماری پوکی استخوان را بگیریم؟

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

  • کپسول فست ران او پی دی فارما
  • قرص استئوپلاس یوروویتال
  • کپسول میکسودین آرین سلامت سینا

لطفا امتیاز خود را به این مقاله ثبت نمایید[کل: ۱ میانگین: ۵]