پدران مجرد و نکات مهم برای تربیت فرزند دختر
تاریخ آخرین آپدیت j F Y
شاید برای بسیاری پدران پیش آید که به دلایل مختلفی مانند جدایی، فوت همسر یا سفر او ناچار باشند مسئولیت فرزند دختر خود را به تنهایی به دوش کشند. شاید تربیت و رفتار با فرزند دختر برای پدران مجرد در ابتدای کمی گیج کننده باشد اما با دانستن نکاتی این راه هموار می شود. در مقاله امروز به نکات مهمی در ارتباط با تربیت فرزند دختر توسط پدران مجرد خواهیم پرداخت.
نکات مهم ارتباطی برای پدران مجرد در ارتباط با تربیت داشتن یک رابطه ایده آل با فرزند دختر می تواند برای پدران مجرد بسیار مهم باشد. در ادامه با راهکارهای ایجاد یک رابطه قوی با فرزند دختر اشاره می شود:
ارتباط قوی با او داشته باشید یکی از اولین نکات مهم برای پدران مجرد این است که برای موفقیت در تربیت فرزند دختر خود، با او رابطه ای قوی تشکیل دهند. ایجاد این رابطه می تواند با صحبت در مورد وقایع روز شروع شود. از او بخواهید در مورد روز خود با شما صحبت کند. اگر فرزندتان در ابتدا علاقه ای نشان نداد به او زمان دهید و در تلاش خود پیگیر باشد. این کار نشان می دهد برای او اهمیت قائل هستید. ایجاد یک راه ارتباطی خوب با فرزندتان م..
تاریخ آخرین آپدیت j F Y
شاید برای بسیاری پدران پیش آید که به دلایل مختلفی مانند جدایی، فوت همسر یا سفر او ناچار باشند مسئولیت فرزند دختر خود را به تنهایی به دوش کشند. شاید تربیت و رفتار با فرزند دختر برای پدران مجرد در ابتدای کمی گیج کننده باشد اما با دانستن نکاتی این راه هموار می شود. در مقاله امروز به نکات مهمی در ارتباط با تربیت فرزند دختر توسط پدران مجرد خواهیم پرداخت.
نکات مهم ارتباطی برای پدران مجرد در ارتباط با تربیت
داشتن یک رابطه ایده آل با فرزند دختر می تواند برای پدران مجرد بسیار مهم باشد. در ادامه با راهکارهای ایجاد یک رابطه قوی با فرزند دختر اشاره می شود:
ارتباط قوی با او داشته باشید
یکی از اولین نکات مهم برای پدران مجرد این است که برای موفقیت در تربیت فرزند دختر خود، با او رابطه ای قوی تشکیل دهند. ایجاد این رابطه می تواند با صحبت در مورد وقایع روز شروع شود. از او بخواهید در مورد روز خود با شما صحبت کند. اگر فرزندتان در ابتدا علاقه ای نشان نداد به او زمان دهید و در تلاش خود پیگیر باشد. این کار نشان می دهد برای او اهمیت قائل هستید. ایجاد یک راه ارتباطی خوب با فرزندتان می تواند عملی کردن امور تربیتی را برای شما آسانتر کند.
شنونده خوبی باشید
پدران مجدد باید مهارت شنیداری خود را بهبود بخشند. گوش دادن فعالانه در هنگام صحبت بسیار اهمیت دارد. هنگام صحبت دخترتان حرف او را قطع نکنید، نصیحت های پدرانه را به وقت دیگری موکول کنید و اجازه دهید حرفهایش را کامل بزند و سپس واکنش نشان دهید.
فضای کافی به او بدهید
بسیاری از پدران مجرد برای محافظت از دخترشان فضای شخصی او را از بین می برند. محافظت باید به گونه ای باشد که آزادی فرزند شما را سلب نکند. باید اجازه دهید او با استقلال داشتن، آزمون و خطا کند و بهتر خود را بشناسد. به او اجازه معاشرت با دوستانش را بدهید و از دور بر آنها نظارت داشته باشید.
حریم خصوصی او را رعایت کنید
بسیار مهم است که پدران مجرد به حریم خصوصی دختر خود احترام بگذارند. شما نباید به تماس های خصوصی او گوش دهید یا خاطرات او را بخوانید. این کارها باعث می شود او به شما بدبین شود و به شما اعتماد نکند؛ این مسئله مشکلات بسیاری را در رابطه تان پیش می آورد.
او را برای مواجهه با قاعدگی آماده کنید
بهتر است در مورد تغییرات بدنی دختر خود در حدود سنین ۸ تا ۱۳ سالگی با او صحبت کنید و در مورد اولین پریودش به او اطلاعات بدهید. در کنار این اطلاعات به نیازهای این سنین که رژیم غذایی سالم و متعادل و خواب کافی است توجه داشته باشید.
نگاه او را به تغییرات بدنش مثبت کنید
تغییرات بلوغ ممکن است باعث شود فرد نسبت به خود نگاه مثبتی نداشته باشد. بنابراین پدران مجرد باید سعی کنند نسبت به دیگر زنان اظهار نظرهای منفی نکنند یا تعریف های مثبت خود را به ویژگی های اخلاقی و نامرتبط به ظاهر دیگران و فرزندتان معطوف کنند تا فرزند آنها بداند زیبایی فقط مربوط به ظاهر نیست.
مراقب سطح استرس او باشید
یکی از وظایف پدران مجرد این است که به استرس و وضعیت روانی دختر خود آگاه باشند تا بتوانند او را متوجه این وضعیت کنند. سعی کنید علائم استرس مانند تمایل به کناره گیری از دوستان، تغییرات خواب، تغییرات غذایی و بروز دردهای جسمی غیر قابل تحمل، را به او یاد دهید تا متوجه استرس خود شود. همچنین به او نحوه کنترل استرس را آموزش دهید.
از دیگران کمک بخواهید
تک والد بودن به این معنی نیست که پدران مجرد باید دست تنها دختر خود را بزرگ کنند. بسیاری مواقع اطرافیان می توانند در مواردی که شما ناتوان از حل مشکلات هستید به شما کمک کنند. به طور مثال اگر مادر در دسترس است، می توانید از او بخواهید در مورد برخی مسائل یاری رساند و از دخترتان حمایت کند. گاهی نیز می توانید از معلمان، مربیان یا مادران همسالان دختر کمک بخواهید. این افراد می توانند در مسائلی که دختر با شما راحت نیست با او راحت تر گفتگو کنند.
از درمانگر کمک بگیرید
اگر به عنوان یک پدر مجرد احساس می کنید در بسیاری امور ناتوان هستید می توانید از یک درمانگر کمک بگیرید. درمانگرها با توصیه های خود می توانند به شما در ایجاد ارتباط بهتر با دخترتان یاری رسانند و از طرفی با صحبت مستقیم با دختر شما به بسیاری از مشکلات او پی ببرند و راه حل پیشنهاد دهند.
برنامه روزانه منظمی داسته باشید
بسیار مهم است که در زندگی روزانه یک برنامه منظم داشته باشید تا دخترتان نیز نظم داشته باشد. به طور مثال نظم در خواب و برنامه غذایی یا تفریحات می تواند به شما بسیار کمک کند.
برای او محدودیت هایی قائل شوید
حتما برای او حد و مرزی را تعیین کنید و او را متوجه کنید خروج از این حد و مرز عواقب خوبی ندارد. به طور مثال برای انجام تکالیف مدرسه، انجام وظایف خانه و منع رفت و آمد در سنین بالاتر حد و مرز و قوانینی تعیین کنید.
وظایف متناسب با سن او ایجاد کنید
پدران مجرد باید توجه داشته باشند سپردن مسئولیت می تواند باعث افزایش مسئولیت پذیری دخترتان شود. بنابراین زمانی که او می توانست مسئولیت بپذیرد به او وظایفی را محول کنید. به طور مثال در سنین پایین از او بخواهید اسباب بازی هایش را جمع کند یا در سنین بالاتر بخشی از فعالیت های خانه را به او بسپارید.
او را لوس نکنید
بسیاری از پدران مجرد به دلیل احساس گناه از نبودن همسر خود، به طور اغراق آمیزی به نیازهای دختر خود توجه می کنند تا احساس گناه خود را از بین ببرد. این کار باعث لوس شدن دختر شما می شود و رفتاری مخرب است. بنابراین از این کار دوری کنید.
مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد:
- تنفر از والدین و دلایل بروز آن
- بلوغ جنسی دختران از چه سنی آغاز می شود؟
- عقده یا سندرم سیندرلا؛ مانعی برای استقلال زنان
لطفا امتیاز خود را به این مقاله ثبت نمایید[کل: ۰ میانگین: ۰]