شربت آگاو؛ شیرین کننده ای طبیعی
تاریخ آخرین آپدیت j F Y
شربت آگاو یا آگاوه یک شربت شیرین است که به دلیل کالری کمتری که نسبت به دیگر شیرین کننده ها دارد بسیار مورد توجه است. این شربت از عصاره تصفیه شده گیاه آگاو بدست می آید و می تواند جایگزین شکر یا شیرین کننده های دیگر شود. در مقاله امروز به شربت آگاو یا آگاوه بیشتر خواهیم پرداخت.
شما می توانید جهت خرید قرص دیابت به صورت آنلاین از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.
شربت آگاو چطور بدست می آید؟ شربت آگاو از برگ های آگاو استخراج می شود. ابتدا برگ ها را خمیر کرده و فشار می دهند. سپس عصاره بدست آمده را صاف کرده و حرارت می دهند تا آب آن تبخیر شود و قندهای پیچیده آن به قندهای ساده تبدیل گردد. روش دیگری نیز برای تهیه این شربت وجود دارد. در این روش از آنزیم های مشتق شده از قارچ آسپرژیلوس استفاده می شود و پیوند های مولکول های قند پیچیده شکسته می شود. هر دوی این روش ها به تولید شهدی شیرین و غلیظ حاوی ۹۰ درصد فروکتوز می انجامد که شاخص گلیسمی آن از از بقیه شیرین کننده ها کمتر است.
ارزش غذایی شربت آگاو وزارت کشاورزی ایالات متحده ارزش غذایی ۱ قاشق چایخوری شربت آگاو را ..